Deze ochtend werden de laatste brieven geschreven en verstuurd. Hopelijk bereiken ze Waregem nog vooraleer de kinderen morgen thuiskomen.

IMG_2916Zo rond een uur of tien gingen we op stap met ons kompas. We toetsten de theorieles van dinsdag aan de praktijk. Aan elk kruispunt oriënteerden de kinderen hun kompas en stapten in de opgegeven windrichting. Dat ging heel goed, we zijn het noorden niet kwijtgeraakt! J Af en toe hielden we ook halt aan een bezienswaardigheid in het dorp.

Na het middagmaal (cordon bleu – aardappelen – koude groentjes – wafel) verzamelden we in het park voor de coöperatieve spelen/conditietraining. Samenwerken was hier de boodschap.

Vanavond is het bonte avond! De weergoden zijn ons nog steeds heel gunstig gezind, dus we bouwen een feestje in het park! Foto’s vinden jullie morgen op de website.

Belangrijk bericht:

Op vraag van onze busmaatschappij vertrekken wij morgenmiddag een halfuurtje vroeger naar huis, nl. om 12.30 u. i.p.v. om 13.00 u.. Het is dus mogelijk dat we ook wat vroeger aankomen op school, rond 15.30 i.p.v. om 16.00, natuurlijk afhankelijk van het verkeer. Sowieso houden wij de school op de hoogte.